Šta radimo?

Kada smo uvideli da je proces za žalbe prilično dug, da kompanije često ne odgovaraju na imejlove sa žalbama, da se dugo čeka ukoliko se poziva telefonom ili su čak pozivi ograničeni, rešili smo da pokrenemo NikadViše.
NikadViše.com prikuplja negativne komentare i iskustva, prosleđuje ih i prezentuje na najefektivniji način, a sve u svrhu smanjenja broja negativnih iskustava i neprijatnosti.
Takođe pokušavamo da statistički obradimo i prikažemo podatke koje smo dobili od vas kako bi se upalila crvena lampica rukovodstva kompanija sa najvećim brojem vaših negativnih komentara.

Smatramo da se komunikacijom otvara put ka obostranom razumevanju i zadovoljstvu.

Naš cilj nije da stavljamo bilo koju kompaniju ili instituciju na stub srama, to svako može da radi. NikadViše tim veruje da većina kompanija, firmi i institucija želi da njihovi korisnici budu zadovoljni uslugom ili proizvodom. Stoga, vaše žalbe se prosleđuju na pravu adresu brzo i očekuje se brz odgovor.

Ko smo mi?

NikadViše predstavlja grupu nezadovoljnih potrošača kojima je dosta da naše kritike i reči niko ne čuje. Stoga smo se organizovali i otelotvorili ideju kako bismo bolje mogli da utičemo na poboljšanje kvaliteta usluge i proizvoda, i postaramo se da svaka kritika dopre do ljudi kojima je ona namenjena.

aca1
aca2

Aleksandar

Ena
Anchy

Ana

marijana1
marijana2

Marijana

miske1
miske2

Miloš

mihajlo1
mihajlo2

Mihajlo

Naša vizija je svet u kojem je firmama zadovoljstvo mušterija uvek na prvom mestu.