NikadViše i OgledaloFirme: Uspostavljena saradnja dva portala

Portali Nikad Više i Ogledalo Firme su zvanično dogovorili saradnju sa ciljem što boljeg unapređenja usluge koje nude ova dva portala.

Ogledalofirme i nikadvise

Ogledalo Firme je portal na kojem posetioci mogu da saznaju kolike su plate i šta kažu zaposleni u firmama širom Balkana, da anonimno postave komentar ili iznos plate u trenutnoj ili bivšoj firmi, ali i da pronađu posao na vrlo moderan i efikasan način.

NikadViše je portal koji predstavlja knjigu negativnih utisaka potrošača u regionu. Na portalu možete ostaviti komentar na uslugu ili proizvod čijim kvalitetom niste zadovoljni, koji se kasnije objavljuje, ali
se i kompanije direktno kontaktiraju sa ciljem smanjenja broja negativnih iskustava i neprijatnosti.

Uzevši u obzir da se ova dva portala bave srodnim delatnostima, deo dogovorene saradnje obuhvatiće prosleđivanje i razmenu adekvatih komentara, utisaka i kritika, ali i upućivanje posetilaca na pravo mesto za iskazivanje nezadovoljstva.

Svi članovi tima iza projekta NikadViše se raduju dogovorenoj saradnji.

“Smatramo da je ova saradnja nešto što će doprineti i nama, ali i samim građanima i da ćemo, na ovaj način, lakše usmeravati iskaze nezadovoljstva i dolaziti do rešenja. Uz naše nove saradnike ćemo raditi na izgradnji boljeg kanala komunikacije. ”, rekao je Aleksandar Ilić ispred portala NikadViše.

saradnja

Ukoliko želite da saznate kakva je neka kompanija i kolike su plate zaposlenih, ali i da ocenite sadašnjeg (ili bivšeg) poslodavca, pa čak i uspešno pronađete novi posao, portal ogledalofirme.com je pravo mesto za vas.

“Drago nam je da možemo da uspostavimo saradnju na ovom polju sa NikadVise portalom. Ogledalo Firme koje se primarno bavi unapređivanjem poslovanja definitivno nalazi partnera u NikadVise kao portalu gde ljudi mogu da se informišu o raznim problemima na koje nailaze potrošači. Ne želimo da se korisne informacije izgube pa ovim putem želimo da svakog potrošača koji je imao loša iskustva prilikom kupovine uputimo na nikadvise.com ”, Izjavili su iz portala Ogledalo Firme.

Podelite ovo sa drugima!